Ταυτότητα
Διοίκηση
Διακρίσεις
Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


Ταυτότητα

επιστροφή

Η ιστορία του ΑΡΓΗ ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 1994, όταν καταξιωμένοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής οραματίστηκαν τη δημιουργία ενός συλλόγου προσηλωμένου στα ιδανικά του υγιούς αθλητικού πνεύματος, ο οποίος θα λειτουργούσε με σκοπό την ψυχοσωματική τελειοποίηση των αθλητών μελών του.

Η προσπάθεια του ΑΡΓΗ για να προσφέρει την άθληση σε όλες τις ηλικίες και να μύησει τα παιδιά της πόλης στα μυστικά του αθλητισμού πολύ γρήγορα εκτιμήθηκε και αναγνωρίστηκε από τους πολίτες της Καλαμάτας. Χιλιάδες είναι τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες που εμπιστεύθηκαν τον ΑΡΓΗ για να παρακολουθήσουν τα τμήματα Κλασικής κολύμβησης, Τεχνικής κολύμβησης, Βόλεϊ, Τριάθλου Ποδηλασίας και Υδατοσφαίρισης που διατηρεί.

Κάνοντας πράξη και διατηρώντας όλα αυτά τα χρόνια τα προγράμματα του, ο ΑΡΓΗΣ δικαιώθηκε από τα αποτελέσματά τους, αφού είναι ιδιαίτερα σημαντική η προσφορά ζωής προς τα μικρά παιδιά από τις σχολές εκμάθησης κολύμβησης, ενώ παράλληλα είναι πολυάριθμες οι αγωνιστικές διακρίσεις σε Πανελλήνια πρωταθλήματα στις Αγωνιστικές κατηγορίες καθώς και σε πρωταθλήματα Περιφέρειας στις αναπτυξιακές ηλικίες σε όλα τα τμήματά του .

Σήμερα ο ΑΡΓΗΣ παραμένει πάντα σταθερός στον σκοπό της ίδρυσής του και με συνθήματα "ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ" και "ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΣΚΗΣΗ" συνεχίζει την μεγάλη προσφορά του στους αθλητές του, στα μέλη του και γενικά στον αθλητισμό της πόλης μας.

 

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia