Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[8 Μαϊ 2009]

Έναρξη εκμάθησης κολύμβησης στην μικρή πισίνα.

επιστροφή

 ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΙΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΙΣΙΝΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Αρχίζουν από τον ΑΡΓΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ την Δευτέρα 11/5/2009 στην ΜΙΚΡΗ ΠΙΣΙΝΑ του Δημοτικού κολυμβητήριου τα μαθήματα ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ της Α΄ Περιόδου εκμάθησης.
Τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών και θα διεξάγονται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου για 3 εβδομάδες τις ώρες 4-5, 5-6, 6-7 και 7-8 μ.μ., ενώ θα λειτουργήσουν και πρωινά τμήματα μετά την λήξη των σχολείων.
Τα παιδιά θα πάρουν δωρεάν 1 μπλουζάκι του σωματείου και αναμνηστικό δίπλωμα, απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση των μαθημάτων είναι η προσκόμιση ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ του παιδιού, ενώ θα τηρείται σειρά προτεραιότητας με βάση την εγγραφή τους στο πρόγραμμα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ στην ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΙΝΑ
Κανονικά συνεχίζονται και τα μαθήματα ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ στην ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΙΝΑ τα οποία διεξάγονται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου 4-5, 5-6 και 6-7 μ.μ. και τα παιδιά που ήδη ξέρουν να επιπλέουν μόνα τους στο νερό μαθαίνουν να κολυμπούν σωστά όλα τα κολυμβητικά στυλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Δίνονται περισσότερες πληροφορίες και γίνονται εγγραφές στα προγράμματα του ΑΡΓΗ σε ΜΙΚΡΗ και ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΙΝΑ καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου 4-8 μ.μ. στην Γραμματεία του ΑΡΓΗ στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμάτας από τον Έφορο κολύμβησης κο Γιάννη Καλαμαρά.
τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia