Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[21 Νοε 2008]

Ο Παναγιώτης Λαγοπάτης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση!

επιστροφή

Ένας από τους καλύτερους Καλαματιανούς κολυμβητές, με πολύ μεγάλες διακρίσεις σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο, ο Παναγιώτης Λαγοπάτης, επιστρέφει στην ενεργό δράση με τα χρώματα του ΑΡΓΗ.
Ο Λαγοπάτης μετά από μια σημαντική καριέρα, η οποία μετά τον Ολυμπιακό είχε σαν συνέχεια τον Γ.Σ. Περιστερίου, έχοντας κατακτήσει 1η Παγκόσμια νίκη σε αγώνες Ενόπλων δυνάμεων, με συμμετοχή σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες, με πολλά χρυσά μετάλλια σε Βαλκανικούς αγώνες, σε Διεθνείς συναντήσεις και σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, πρώην κάτοχος Πανελληνίου ρεκόρ στην Πεταλούδα, επιβεβαιώνοντας την μεγάλη του αγάπη για το κολύμπι και θέλοντας να γίνει το παράδειγμα για τις νέες γενιές των κολυμβητών του ΑΡΓΗ αποφάσισε να επανέλθει στην ενεργό δράση.
Η πρώτη του συμμετοχή με τον ΑΡΓΗ θα γίνει στις 22-23/11/2008 στον προκριματικό αγώνα GRAND PRIX πισίνας 25 μ. που θα γίνει στο Αγρίνιο. Θα αγωνιστεί το Σάββατο το πρωϊ στα 50 μ. ύπτιο, το απόγευμα της ίδιας μέρας στα 100 μ. πεταλούδα και την Κυριακή το πρωί στα 50 μ. πεταλούδα όπου και θα επιδιώξει να πετύχει ένα από τους 25 καλύτερους χρόνους σε όλη την Ελλάδα για να προκριθεί στην Τελική Φάση του GRAND PRIX.
Μαζί του στο Αγρίνιο θα είναι ο προπονητής του ΑΡΓΗ κος Νίκος Λυμπέρης και συνοδός της αποστολής θα είναι η κα Τατσάκη Παναγιώτα.
τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia