Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[17 Δεκ 2007]

Αποτελέσματα ημερίδας Τεχνικής κολύμβησης

επιστροφή

Στην ημερίδα ορίων πρόκρισης για τους Χειμερινούς αγώνες Τεχνικής κολύμβησης, η οποία έγινε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007 στον Πειραιά, συμμετείχε με αρκετές ελλείψεις ο ΑΡΓΗΣ Καλαμάτας. Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τον ΑΡΓΗ ήταν η Βάσω Τσακάκου η οποία στην κατηγορία των Γυναικών κατέκτησε 2 δεύτερες θέσεις, ενώ τα όρια κατέκτησαν η Τσακάκου η Λάμπρου και ο Νικητάκης.

Συγκεκριμένα η Βάσω Τσακάκου ήταν 2η στα 50 μ. επιφάνειας με επίδοση 21´´30, δεύτερη στα 100 μ. επιφάνειας με επίδοση 46´´35 και τέταρτη στα 50 μ. άπνοης με επίδοση 19´´84. Στην κατηγορία επίσης των Γυναικών η Μαρία Λάμπρου αν και δεν ακολουθεί κανένα προπονητικό πρόγραμμα, αφού είναι φοιτήτρια στην Αθήνα, αγωνίστηκε απροπόνητη και ήταν έκτη στα 50 μ. άπνοης με επίδοση 20´´17. Τέλος ο Γιάννης Νικητάκης στην κατηγορία των Παίδων αγωνίστηκε για πρώτη φορά και έκανε επίδοση στα 50 μ. επιφάνειας 25´´45 και στα 100 μ. επιφάνειας επίδοση 57´´30.

Στην ημερίδα συμμετείχε με την ομάδα των Δελφινιών Περιστερίου και η Τασία Τσακάκου, στην οποία μεταγράφηκε για την φετινή αγωνιστική περίοδο με υποσχετική επιστολή.

Τα αποτελέσματα των κολυμβητών του ΑΡΓΗ ήταν κατά τον προπονητή τους κο Άρι Μακρόπουλο ικανοποιητικά και αναμενόμενα, αφού βρίσκονται σε μια προπονητική περίοδο κατά την οποία δεν υπάρχει άμεσος αγωνιστικός στόχος αλλά η συμμετοχή τους στην ημερίδα αποσκοπούσε στην αξιολόγηση του μέχρι αυτήν την χρονική περίοδο πραγματοποιηθέντος προπονητικού προγράμματος.

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia