Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[27 Οκτ 2008]

Νέος συνεργάτης στο κολυμβητικό του ΑΡΓΗ

επιστροφή

Νέος συνεργάτης στο κολυμβητικό του ΑΡΓΗ
Ο Γιάννης Παπανικολός, τελειόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού των Σερρών με ειδικότητα κολύμβηση, θα είναι ο νέος συνεργάτης στην Αγωνιστική και Προαγωνιστική ομάδα του ΑΡΓΗ.
Ο νέος προπονητής του ΑΡΓΗ συνεργάζεται με τον Νίκο Λυμπέρη και αναμένεται για τη χρονιά που διανύουμε, η εμπειρία και το νέο αίμα να κάνουν έναν ιδανικό συνδυασμό και η κολυμβητική μας ομάδα να συνεχίσει την ανοδική της πορεία πρός τους στόχους της.
Μεταγραφές- νέα δελτία.
Ο προπονητής του σωματείου μας στο τμήμα Επιλέκτων, Βαλκανιονίκης Πανελληνιονίκης και επί σειρά ετών μέλος της Εθνικής μας ομάδας πρώην κολυμβητής του Ολυμπιακού και του Γ.Σ. Περιστερίου Παναγιώτης Λαγοπάτης, κατέθεσε αίτηση μετεγγραφής του στον ΑΡΓΗ και αν εγκριθεί έγκαιρα η μεταγραφή του τότε θα αγωνιστεί με τα χρώματα του σωματείου μας στο grand-prix σε πισίνα 25μ. που θα γίνει στις 22-23/11/08 στο Ατγρίνιο.
Αίτηση μεταγραφής του στον ΑΡΓΗ κατέθεσε και ο μικρός αλλά πολλά υποσχόμενος πρώην αθλητής του ΝΟ Καλαμάτας Δημήτρης Αντωνόπουλος ο οποίος εχεί ήδη ενταχθεί  και προπονείται με την Προαγωνιστική μας ομάδα.
Νέα δελτία και μάλιστα 16 στον αριθμό, τα οποία αφορούν Επίλεκτους αθλητές-τριες της ομάδας του  Π. Λαγοπάτη, θα σταλούν εντός των προσεχών ημερών για έκδοση στην ΚΟΕ. Έτσι η ομάδα των Επιλέκτων που θα εκπροσωπεί φέτος τον ΑΡΓΗ (γεν. 2000-01) πλησιάζει τα 20 άτομα και η μέχρι στιγμής παρουσία και συμμετοχή των μικρών δελφινιών του ΑΡΓΗ στις προπονήσεις αφήνει πολλές ελπίδες για το μέλλον!
τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia