Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[27 Σεπ 2008]

Ίδρυσε και τμήμα Ποδηλασίας ο ΑΡΓΗΣ

επιστροφή

Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το νεοσύστατο τμήμα Ποδηλασίας του ΑΡΓΗ, αφού ρυθμίστηκαν οι απαραίτητες ουσιαστικές και τυπικές διαδικασίες και πλέον το μόνο που απομένει είναι και η επίσημη έγκριση του σωματείου από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.
Η Ποδηλασία είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα που απαιτεί υψηλή φυσική κατάσταση και ψυχική δύναμη, και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών αθλητών, ιδίως αυτών που αναζητούν αθλήματα που φτάνουν το σώμα στα όριά του. Διεξάγεται στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ διεξάγονται επίσης Παγκόσμια πρωταθλήματα και Πανευρωπαϊκοι αγώνες, καθώς και σπουδαίοι διεθνείς αγώνες αλλά και Πανελλήνια πρωταθλήματα και Διασυλλογικοί αγώνες.
Την επιμέλεια του τμήματος Ποδηλασίας του ΑΡΓΗ, από τη θέση του εξωδιοικητικού  Εφόρου, θα έχει ο έμπειρος παράγοντας της Καλαματιανής Ποδηλασίας κος Τάσος Κανελλόπουλος, σε συνεργασία με τον προπονητή Ποδηλασίας του ΑΡΓΗ καθηγητή Φυσικής Αγωγής κο  Νίκο Δημητρακόπουλο.
Ήδη πολλοί αθλητές που διακρίνονται σε Πανελλήνιο επίπεδο που πληροφορήθηκαν την ίδρυση του τμήματος  έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να μεταγραφούν στον ΑΡΓΗ με κορυφαίο τον Πανελληνιονίκη Καλαματιανό πρωταθλητή Δημήτρη Δημητρακόπουλο.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εγγραφούν στο τμήμα Ποδηλασίας του ΑΡΓΗ μπορούν να επικοινωνούν με τον  Έφορο κ. Τάσο Κανελλόπουλο στα τηλέφωνο 6974870139 και 2721022466 (ώρες γραφείου).
τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia