Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[20 Ιουν 2008]

Ο Αλέξης Χριστοδούλου θα αγωνιστεί στο IRONMAN στην Γαλλία

επιστροφή

Ο Αλέξης Χριστοδούλου ο Προπονητής και αθλητής του ΑΡΓΗ στο Τρίαθλο, την Κυριακή 22 Ιουνίου θα αγωνιστεί σε έναν από τους πιο σπουδαίους παγκοσμίως αγώνες του Τρίαθλου  IRONMAN που θα γίνει στην Νις της Γαλλίας.

Έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 2.700 αθλητές από 50 χώρες και αναμένεται να είναι ο αγώνας με τις περισσότερες συμμετοχές που θα γίνει στην ιστορία του Τριάθλου. Ήδη 1.200 αθλητές διαπιστεύθηκαν ήδη και απομένουν ακόμα 600 θέσεις για να καλυφθεί ο αριθμός των 1.800 αθλητών που έχει δυνατότητα να φιλοξενήσει ο αγώνας.

Συγκεκριμένα είναι ένας αγώνας που για να καταφέρει κάποιος να τερματίσει θα πρέπει να διανύσει 3,8 χιλιόμετρα κολύμπι, 180 χιλιόμετρα ποδήλατο και 42 χιλιόμετρα τρέξιμο, γεγονός που παραπεμπει σε αθλητές οι οποίοι προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους διαθέτοντας πολύ μεγάλη θέληση και δύναμη.

Ο στόχος του Αλέξη Χριστοδούλου είναι μέσα από την συμμετοχή του και την απόδοσή του να εξασφαλίσει την πρόκριση μέσα στην 50άδα του αγώνα, κερδίζοντας έτσι την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IRONMAN που θα γίνει τον Οκτώβριο στην Κόνα στην Χαβάη.

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia