Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[4 Ιουν 2008]

Ξεκίνησε η λειτουργία της Μικρής Πισίνας.

επιστροφή

Ξεκίνησε η λειτουργία της Μικρής Πισίνας και ο ΑΡΓΗΣ από την Δευτέρα 2 Ιουνίου πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία την Α΄ περίοδο εκμάθησης κολύμβησης.

Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά 4-5, 5-6, 6-7 και 7-8 μ.μ. εκτός Σαββατοκύριακου και θα διαρκέσουν 3 εβδομάδες. Μετά την αποφοίτηση των παιδιών της Α΄ περιόδου και την προώθησή τους στην Μεγάλη πισίνα θα πραγματοποιηθεί η Β΄ περίοδος εκμάθησης στην Μικρή πισίνα και για την παρακολούθηση των μαθημάτων είναι απαραίτητη η ιατρική γνωμάτευση καθώς και η έγκαιρη εγγραφή στην Γραμματεία του ΑΡΓΗ στο Δημοτικό κολυμβητήριο 4-8 μ.μ καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου..

Στην μικρή πισίνα και στα 15μελή γκρουπ δύο προπονήτριες του ΑΡΓΗ είναι μέσα στο νερό μαζί με τα μικρά παιδιά και τα μαθαίνουν με ασφάλεια τα πρώτα μυστικά της κολύμβησης.

Παράλληλα συνεχίζονται τα μαθήματα τελειοποίησης στην Μεγάλη πισίνα με τα παιδιά τα οποία ήδη ξέρουν να κολυμπούν να τελειοποιούν την τεχνική τους σε όλα τα κολυμβητικά στυλ, ενώ κανονικά προετοιμάζονται για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα επίλεκτα παιδιά 8-9 ετών καθώς και τα παιδιά της Προαγωνιστικής και της Αγωνιστικής ομάδας του ΑΡΓΗ.

 

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia