Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[2 Φεβ 2014]

Κοπή της πίτας και βραβεύσεις του κολυμβητικού

επιστροφή

Την Κυριακή 9/2/2014 στο Fare Palace, σε μια ωραία εκδήλωση, με την παρουσία μελών του Δ.Σ., Προπονητών, αλθητών και γονέων, έγιναν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και οι βραβεύσεις των αθλητών του κολυμβητικού τμήματος του ΑΡΓΗ.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Έφορος του τμήματος κος Γιάννης Καλαμαράς και μετά τις καθιερωμένες ευχές ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Αριστείδης Μακρόπουλος ευχήθηκε με τη σειρά του σε όλους και παρουσίασε την νεοεκλεγείσα Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Στέλλα Λιλή. Η κα Λιλή και αυτή έδωσε τις ευχές της και ξεκίνησαν οι βραβεύσεις των αθλητών για την αγων. περίοδο 2012-13.
Βραβεύτηκαν από την κα Λιλή για την Αγωνιστική ομάδα και την συμμετοχή τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα με αναμνηστικά αγαλματίδια οι Π. Φίσκιλης, Δ. Αντωνόπουλος, Κ. Μακρής, Ι. Καμαρινού, Α. Αθανασοπούλου, Ι. Φίσκιλης, και Η. Αθανασόπουλος (μεταγραφή με υποσχετική στον Πανελλήνιο Γ.Σ.).
Βραβεύτηκαν επίσης και οι Ν. Δρακόπουλος, Π. Λουκαρέας και Α. Αβραμόπουλος για την συμμετοχή τους στα όρια πρόκρισης για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα με αναμνηστικό μετάλλιο.
Γιά την Προαγωνιστική ομάδα και για τις διακρίσεις τους στούς Θερινούς αγώνες της ΠΕ ΚΟΕ βραβεύτηκαν από τον Κο Καλαμαρά οι Α. Αντωνόπουλος, Σ. Δρακόπουλος, Ι. Βαλσαμάκης, Ι-Π. Αντωνόπουλος, Α. Αθανασουλάκης, Ο. Βλάσσης και Ε. Σταθοπούλου.
Βραβεύτηκαν επίσης για την συμμετοχή τους στους Θερινούς αγώνες οι Α. Σολωμάκος, Α. Ελεφαντή και Α-Μ Κωνσταντακάκη.
Τα αναμνηστικά ήταν προσφορά από το κατάστημα ειδών συσκευασίας Ρούμπου σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές.
Στη συνέχεια ο Κος Στάθης Μακρής βράβευσε εκ μέρους των γονέων του ΑΡΓΗ με αναμνηστική πλακέτα τον απερχόμενο Πρόεδρο κο Αριστείδη Μακρόπουλο για την Προπονητική και Διοικητική προσφορά του στον σύλλογο.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας και οι καθιερωμένες ευχές από την Πρόεδρο κα Στέλλα Λιλή και το φλουρί που αντιστοιχούσε σε 2 μηνών δωρεάν κολυμβητικά μαθήματα για αθλητή του σωματείου κέρδισε ο γονέας κος Κων/νος Γεωργιόπουλος.
τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia