Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[25 Ιουλ 2013]

Εκτός Τελικού ο Φίσκιλης για 1 εκατοστό του δευτερολέπτου.

επιστροφή

Πολύ άτυχος ήταν ο Γιάννης Φίσκιλης στα 50 μ. ελεύθερο Παμπαίδων Β΄ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών που γίνεται στην Αθήνα 22-27/7/2013, αφού τερμάτισε στην 9η θέση του προκριματικού με νέο ατομικό ρεκόρ 27΄΄82 και αποκλείστηκε, ενώ ο 8ος που προκρίθηκε στον τελικό έκανε χρόνο 27΄΄81, δηλ. είχαν διαφορά 1 εκατοστό του δευτερολέπτου..
Λίγες μέρες πριν αναχωρήσει η ομάδα του ΑΡΓΗ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο Φίσκιλης έπαθε ωτίτιδα και η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη. Κολύμπησε όμως στην Αθήνα, έχοντας ακόμα σοβαρό πρόβλημα, γεγονός που σύμφωνα με τον προπονητή του κο Βασίλη Πετρακάκο τον επηρέασε καθοριστικά στο να μην κολυμπήσει γρηγορότερα στις κούρσες του, στερώντας του το κάτι παραπάνω που μπορούσε και ζητούσε.
Αν και δεν ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, η επίτευξη του  στόχου της φετινής χρονιάς για τον ΑΡΓΗ ήταν περίπου στο 70% αφού τα 7 από τα 9 παιδιά της Αγωνιστικής ομάδας κατάφεραν με προπονητική μόνο υποστήριξη και προκρίθηκαν ώστε να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Η απόκτηση εμπειριών και η απόκτηση αθλητικής παιδείας ήταν επίσης μέσα στους στόχους της συμμετοχής, παράγοντες που εκτός από το ταλέντο είναι και αυτοί σημαντικοί για την ύπαρξη και την σωστή μελλοντική εξέλιξη ενός αθλητή.
Η πρόκριση του Φίσκιλη στον τελικό ίσως να ήταν η υπέρβαση και το κερασάκι στην τούρτα, σε μια χρονιά που η Αγωνιστική ομάδα κατάφερε για πρώτη φορά να έχει τόσα πολλά παιδιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και να πλησιάζει σε συμμετοχή ομάδες με πολύ μεγαλύτερο αριθμό παιδιών..
Όσοι παρακολουθούν τα αθλητικά δρώμενα σε όλους τους χώρους, ειδικά τώρα που επανήλθαν τα προνόμια των Πανελληνιονικών και Διεθνών αθλητών, βλέπουν και στο κολύμπι με την υποστήριξη κυρίως των ειδικών και όχι τόσο των προπονητών, να μεταμορφώνονται αρκετά παιδάκια σε σούπερ ήρωες...
Τα επίσημα αποτελέσματα μέχρι και την δεύτερη ημέρα των αγώνων είναι τα παρακάτω:

22/7/2013
100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ ΦΙΣΚΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 1΄03΄΄16

23/7/2013
50 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 32΄΄27
50 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 31΄΄99
50 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ ΦΙΣΚΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 27΄΄82 9ος
τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia