Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[7 Ιουλ 2013]

Ο ΑΡΓΗΣ στο πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Γ΄ Εθνικής Ανδρών.

επιστροφή


Την Παρασκευή 12/07/2013 ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης της ΠΑΕ Άργης στο ανανεωμένο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Η καλαματιανή ομάδα θα αγωνιστεί το πρωί του Σαββάτου και ώρα 11:15 με την ομάδα ΝΑΟ Πόρτο Ράφτη ως τυπικά γηπεδούχος. Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την ομάδα ΑΚΟΜ Δελφίνια Μεταμόρφωσης το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 20:30.
Την Κυριακή το πρωί θα αγωνιστεί με το Χαϊδάρι στις 12:00 και κλείνει την πρώτη φάση με τον απογευματινό αγώνα εναντίων της Τρίαινας Βούλας.
Η ομάδα με επικεφαλής τον προπονητή Γιάννη Κοϊνη, θα αναχωρήσει από την Καλαμάτα το απόγευμα της Παρασκευής με τους παρακάτω αθλητές:
Άγγελος Τσώνης, Νικόλαος Τσώνης, Κων/νος Γ. Πετρόπουλος, Κων/νος Δ. Πετρόπουλος, Αθανάσιος Πετρόπουλος, Δημήτρης Μακρής, Γιάννης Νικητάκης, Γιάννης Στασινόπουλος , Γιώργος Δουρδουνάς, Σταύρος Ξυνός, Δημήτρης Παπασταθόπουλος, Παναγιώτης Πράσινος, Γιώργος Μπίτσας, Γιώργος Σπυρίδης, Νίκος Βλάσσης, Φίλιππος Λυριτζής και Γιώργος Ματσούκας.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά εκτός της αυριανής που θα διεξαχθεί το μεσημέρι , μια ώρα πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αθήνα.
τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia