Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[16 Απρ 2013]

Φιλικό Υδατοσφαίρισης ΟΠΑΘΑ - ΑΡΓΗ στην Πάτρα

επιστροφή

Φιλικό αγώνα πραγματοποίησε η ομάδα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Άργης το Σάββατο 13/4/2013, στην Πάτρα με αντίπαλο την ομάδα του Ο.Π.Α.Θ.Α. με την οποία θα αγωνιστούν στο ίδιο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας, Γιάννης Κοϊνης, είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας περίπου 3 μήνες πριν την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων για τη φετινή χρονιά, καθώς συμμετείχαν οι περισσότεροι από τους βασικούς παίκτες.
Στην αποστολή συμμετείχαν : Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, Δημήτρης Μακρής, Παναγιώτης Πράσινος, Γιώργος Μπίτσας, Γιάννης Νικητάκης, Νίκος Τσώνης, Γιώργος Ματσούκας, Φώτης Καννέλος και Άγγελος Τσώνης.
Δεν ακολούθησαν την ομάδα λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων οι: Δημήτρης Παπασταθόπουλος, Φίλιππος Λυριτζής και Γιώργος Σπυρίδης. Ο Κωσταντίνος Δ. Πετρόπουλος ήταν ασθενής ενώ ο Θανάσης Πετρόπουλος δεν κατάφερε να έρθει από την Κρήτη όπου σπουδάζει.
Αυτός ο αγώνας ήταν ο πρώτος από μια σειρά παιχνιδιών που έχει προγραμματίσει η ομάδα να δώσει σε Πάτρα και Αθήνα προκειμένου να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα πριν τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα
τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia