Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[8 Σεπ 2012]

Την Δευτέρα 17/9/2012 θα ξεκινήσουν τα Χειμερινά κολυμβητικά προγράμματα.

επιστροφή

Την Δευτέρα 17/9/2012 θα ξεκινήσουν από τον ΑΡΓΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ τα Χειμερινά προγράμματα ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ και ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ στην ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΙΝΑ του Δημοτικού κολυμβητήριου της πόλης μας.
Τα μαθήματα θα διεξάγονται καθημερινά 4-5, 5-6 και 6-7 μ.μ. και θα είναι απεριόριστης χρονικής διάρκειας. Τα παιδιά που θέλουν να τα παρακολουθήσουν θα πρέπει να μπορούν να επιπλέουν στο νερό τουλάχιστον με σανίδα ή με σωσίβιο.
Τα αρχάρια παιδιά θα μαθαίνουν αλλά και θα τελειοποιούν την τεχνική τους στα κολυμβητικά στυλ, ενώ όσα είναι ικανά και το επιθυμούν θα εντάσσονται, όταν είναι αγωνιστικά και ηλικιακά έτοιμα, στην ομάδα Επιλέκτων καθώς και στις Προαγωνιστικές και Αγωνιστικές ομάδες του ΑΡΓΗ, όπου θα μπορούν στο μέλλον να συμμετέχουν σε αγώνες, με στόχο πλέον τον πρωταθλητισμό.
Η ομάδα Επιλέκτων 8-9 ετών, η Προαγωνιστική και η Αγωνιστική ομάδα ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ κολύμβησης του ΑΡΓΗ θα προπονούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη καθοριστεί από τους προπονητές τους.
Θα δίνονται περισσότερες πληροφορίες και θα γίνονται εγγραφές καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου 4-7 μ.μ. στο Δημοτικό κολυμβητήριο, από τον Έφορο Κολύμβησης κο Γιάννη Καλαμαρά στην γραμματεία των Χειμερινών προγραμμάτων του ΑΡΓΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και από τους προπονητές του σωματείου.
τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia