Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[2 Αυγ 2012]

Δεν προκρίθηκε στην Τελική φάση ο ΑΡΓΗΣ.

επιστροφή

 Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29/7/2012  στο κολυμβητήριο της Πάτρας η προκριματική φάση του πρωταθλήματος Ανδρών  της Δ’ Εθνικής κατηγορίας Υδατοσφαίρισης, στην οποία συμμετείχε και η Π.Α.Ε. Άργης, δίνοντας τρεις αγώνες.


H Καλαματιανή ομάδα νίκησε στον πρώτο αγώνα το Ν.Ο. Μεσολογγίου με 10- 11. Ο αγώνας ξεκίνησε καλά για τους Καλαματιανούς που αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 κατάφεραν με ένα σερί 3-0 να προηγηθούν και να τελειώσουν το πρώτο οκτάλεπτο με 2-3. Από εκεί και ύστερα και για ολόκληρο τον αγώνα διατηρούσαν μια διαφορά 2 τερμάτων. Στο τελευταίο οκτάλεπτο όταν ο προπονητής της ομάδας Μάνεσης Αλέξανδρος πραγματοποίησε αλλαγές, προκειμένου όλοι οι αθλητές της ομάδας να πάρουν συμμετοχή στο παιχνίδι, τότε η αντίπαλη ομάδα βρήκε την ευκαιρία και μείωσε την διαφορά στο 1 γκόλ.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-4, 2-3, 3-1.
Τα γκολ του Άργη σημείωσαν: Μακρής Δημήτρης 3, Μπίτσας Γεώργιος 1, Νικητάκης Ιωάννης 3, Τσώνης Άγγελος 2, Πετρόπουλος Δ. Κωνσταντίνος 1 και Λυριτζής Φίλιππος 1.


Ο δεύτερος αγώνας, με την Αναγέννηση Λαμίας, θα έκρινε και την πρόκριση. Ο Άργης δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μισό του δευτέρου οκταλέπτου με 8- 2. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Άργης διόρθωσε την άμυνα του, με τον Παναγιώτη Πράσινο στο τέρμα να κάνει πολύ καλό παιχνίδι, βελτίωσε την επίθεσή του και με τον Κώστα Γ. Πετρόπουλο να σημειώνει 7 τέρματα, ισοφάρισε το παιχνίδι σε 10- 10 έξι λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Αλλά στο τέλος μίλησε η κούραση από την υπερπροσπάθεια των αθλητών του Άργη να καλύψουν τη μεγάλη διαφορά του σκορ και οαγώνας έληξε 11- 10 υπέρ της Αναγέννηση Λαμίας.
Τα οκτάλεπτα:3- 2, 5-3, 2-3,1-2.
Τα γκολ του Άργη σημείωσαν : Πετρόπουλος Γ. Κωνσταντίνος 7, Τσώνης Άγγελος 1,
Παπασταθόπουλος Δημήτρης 1 και Λυριτζής Φίλιππος 1.


Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ο.Π.Α.Θ.Α. Πάτρας ο Άργης χρειαζόταν μόνο τη νίκη για να μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση. Η αντίπαλη ομάδα, ίσως η πιο έμπειρη του
τουρνουά αν και είχε εξασφαλίσει την πρόκριση νικώντας τους προηγούμενους αντιπάλους της ξεκίνησε δυνατά, αλλά ο Άργης κατάφερε να είναι κοντά στο σκορ στις δύο πρώτες περιόδους φτάνοντας στο ημίχρονο το σκορ στο 5-3. Στην επανάληψη όμως η κούραση επηρέασε τους Καλαματιανούς πολίστες, οι οποίοι πλήρωσαν την ελιππή προπόνησή τους λόγω της μη παραχώρησης της απαραίτητης ώρας προπόνησης στο κολυμβητήριο της πόλης μας και μοιραία ο αγώνας τελείωσε με 10-7 υπέρ των Πατρινών.
Τα οκτάλεπτα:2-1, 3-2, 3-1 2-3.
Τα τέρματα του Άργη σημείωσαν: Πετρόπουλος Γ. Κωνσταντίνος 3, Νικητάκης Ιωάννης 1, Τσώνης Άγγελος 1, Πετρόπουλος Δ. Κωνσταντίνος 1 και Παπασταθόπουλος Δημήτρης 1.


Οι αθλητές που ακολούθησαν την αποστολή του Άργη στην Πάτρα:

Παναγιώτης Πράσινος, Κώστας Γ. Πετρόπουλος, Δημήτρης Μακρής, Γιώργος Μπίτσας, Γιάννης Νικητάκης, Άγγελος Τσώνης, Κώστας Δ. Πετρόπουλος, Γιώργος Μαλαφέκας , Αθανάσιος Πετρόπουλος, Δημήτρης Παπασταθόπουλος, Λάμπρος Παπούλιας, Γιάννης Καννάς, Φίλιππος Λυριτζής, Λεωνίδας Τάλαρος, Γιώργος Σπυρίδης και Γιώργος Δουρδουνάς

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia