Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[6 Φεβ 2012]

Πίτα και Βραβεύσεις στο Κολυμβητικό του ΑΡΓΗ.

επιστροφή

  Η ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του κολυμβητικού τμήματος του σωματείου, έγινε την ΚΥΡΙΑΚΗ 5 /2/2012 στις 11.00’ στο ξενοδοχείο Γαλαξίας. 
  Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του ΑΡΓΗ κος Αριστείδης Μακρόπουλος, ενώ την όμορφη και ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση επιμελήθηκε ο Έφορος κολύμβησης κος Γιάννης Καλαμαράς.
  Το παρόν έδωσε, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, η κα Μαρία Οικονομάκου, Πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας, ενώ παραβρέθηκαν επίσης οι προπονητές, πολλοί αθλητές και γονείς και φίλοι του τμήματος, οι οποίοι αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές, ενημερώθηκαν και συζήτησαν σχετικά για θέματα που τους αφορούν.
  Τα δύο φλουριά που υπήρχαν στις πίτες οι οποίες ήταν προσφορά του Αρτοποιείου Κούλη Φραγγέα και Μαρίας Αλαπάντα βρήκαν ο 9άχρονος πολύ καλός κολυμβητής της ομάδας Επιλέκτων του ΑΡΓΗ Ορέστης Βλάσσης, οποίος κέρδισε 2 μήνες δωρεάν συνδρομή και η κα Μαρία Οικονομάκου η οποία δώρισε στο σωματείο το χρηματικό ποσό που κέρδισε.
  Στην ίδια εκδήλωση έγιναν μέσα σε ένα ενθουσιώδες κλίμα και οι βραβεύσεις των αθλητών του σωματείου οι οποίοι στην Κλασσική κολύμβηση κατά την Αγωνιστική Περίοδο 2010-11 συμμετείχαν στις Ημερίδες Επιλέκτων, στους Χειμερινούς και Θερινούς αγώνες της Περιφέρεις Πελοποννήσου και Νοτίων Ιονίων Νήσων της Προαγωνιστικής ομάδας και όσοι αγωνίστηκαν στις ημερίδες ορίων πρόκρισης για τους Χειμερινούς αγώνες και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Αγωνιστικής ομάδας.
  Απονεμήθηκε κύπελλο στον Ηλία Αθανασόπουλο για την συμμετοχή του στους Χειμερινούς αγώνες και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Β΄. Στα υπόλοιπα δελφινάκια, τους Ορέστη Βλάσση, Αναστάσιο Αθανασουλάκη, Ευθυμία Σταθοπούλου, Νικόλαο Δρακόπουλο, Παύλο Λουκαρέα, Δημήτρη Αντωνόπουλο, Παναγιώτη Φίσκιλη, Γεώργιο Μακρή, Κωνσταντίνο Μακρή, Σταύρο Δρακόπουλο, Ιωάννη Βαλσαμάκη, Ιφιγένεια Καμαρινού, Ιωάννη Φίσκιλη, Ανδρέα Αβραμόπουλο, Αθανασία Αθανασοπούλου, Σταυρούλα Λουκαρέα, Αικατερίνη Ελεφαντή, Αθανάσιο Αντωνόπουλο, Ιωάννη Αντωνόπουλο, δόθηκαν αναμνηστικά-τιμητικά μετάλλια και διπλώματα, για τα οποία μέρος του κόστους των εξόδων ήταν προσφορές του καταστήματος Ειδών συσκευασίας Ρούμπου και του καταστήματος DELTA PRESS Π. Δημόπουλου.

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia