Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[12 Φεβ 2008]

Νέος προπονητής στο τμήμα Κολύμβησης αρχαρίων ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Απόστολος Γαϊτάνης.

επιστροφή

Νέος προπονητής στο τμήμα Κολύμβησης αρχαρίων του ΑΡΓΗ είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Απόστολος Γαϊτάνης, αντικαθιστώντας την μέχρι πρότινος προπονήτρια Έλβη Μακρή.
Ο Απόστολος Γαϊτάνης είναι Καλαματιανός και από το 1996 πτυχιούχος του ΤΕΦΦΑ της Αθήνας, έχοντας παρακολουθήσει σαν μάθημα επιλογής την Κολύμβηση ενώ η ειδικότητα του είναι το Ποδόσφαιρο. Είναι κάτοχος του First Certificate in English – University of Cambridge, καθώς και γνώστης-χειριστής Η/Υ .
Οι αθλητικές του ενασχολήσεις είναι η Κολύμβηση, το Ποδόσφαιρο, το Μπάσκετ, το Βόλεϊ και η Πεζοπορία.
Έχει πλούσια eπαγγελματική εμπειρία αφού στο παρελθόν και για πολλά χρόνια είχε διατελέσει με πολύ μεγάλη επιτυχία Γυμναστής σε Γυμναστήρια, Κοινοτάρχης και Υπαρχηγός σε καλοκαιρινές κατασκηνώσεις καθώς και Προπονητής ποδοσφαίρου.
Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε σταματήσει να καλλιεργεί την σχέση του με την κολύμβηση. Είχε φροντίσει να ενημερώνεται και να ανανεώνει τις γνώσεις του στην προπονητική της κολύμβησης και ειδικά για τα τμήματα των αρχαρίων, με τα οποία είχε και προπονητική εμπειρία σαν φοιτητής.
Με δεδομένα τις γνώσεις του, την φιλικότητα και την πολύ καλή σχέση που έχει τόσα χρόνια αναπτύξει με τα μικρά παιδιά, ο Γαϊτάνης αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον ΑΡΓΗ στο κολυμβητικό τμήμα των αρχαρίων.
τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia