Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[7 Νοε 2011]

Οι ημερομηνίες για το Πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής Ανδρών Υδατοσφαίρισης και άλλα νέα της ομάδας

επιστροφή

Τέλος Ιουλίου η Α´ Φάση και 10 Αυγούστου η Τελική

Ανακοινώθηκαν από την ΚΟΕ οι ημερομηνίες διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας για το 2012, όπου θα συμμετέχει η ομάδα των Ανδρών.

Η Α´ Φάση θα γίνει το 3ήμερο 27-29 Ιουλίου 2012 σε κολυμβητήριο και ώρες που θα της ανακοινώσει η Ομοσπονδία μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος στις 20 Ιουνίου.

Η ομάδα μας που φέτος έχει πρώτο στόχο να περάσει στην Τελική Φάση, με ότι καλύτερο για την εκεί συμμετοχή της, θα προσπαθήσει να δώσει το παρών στο 4ήμερο 9-12 Αυγούστου 2012.

Ο τόπος και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί από την Ομοσπονδία μετά το τέλος της Α΄Φάσης και μετά από σχετική κλήρωση που θα διεξαχθεί, λίγες ημέρες μετά.

Υπάρχει η σκέψη η ομάδα να κατέβει και σε κάποιο πρωτάθλημα ηλικιών, με επικρατέστερη την κατηγορία Νέων Ανδρών για αγόρια γεννημένα το 1994 και νεώτερα, όπου η  Ά Φάση του θα γίνει το 3ήμερο 13-15 Ιανουαρίου 2012, όμως αυτό θα εξεταστεί μετά την ανακοίνωση των ωρών προπόνησης που θα παραχωρηθούν από το Κολυμβητήριο, ελπίζοντας στην ίση μεταχείριση.

Τουρνουά και φιλικά ετοιμάζονται σε Αθήνα και Πάτρα

Εν τω μεταξύ ο προγραμματισμός της ομάδας έχει μπει σε καλό δρόμο και παρά τις δυσκολίες προετοιμασίας της ομάδας, οι πρώτες προτάσεις για φιλικά και τουρνουά, εξετάζονται και θα υπάρχουν σύντομα νέα για αυτά.
Οι πρώτες πληροφορίες λένε για τουρνουά στην Αθήνα μέσα στο 2011. Ακόμα υπάρχει ήδη η διεργασία με ομάδες της πρωτεύουσας για φιλικά παιχνίδια σε ΣΚ που πρόκειται να ανακοινωθεί.
Μία ακόμη σκέψη είναι η μετάβαση στην Πάτρα προκειμένου η ομάδα να παίξει εκεί φιλικό ή φιλικά με τοπικές ομάδες νέων και να παρακολουθήσει ταυτόχρονα και κάποιο παιχνίδι Α1 Κατηγορίας.
 
Δυσκολίες αντιμετωπίζει το κλιμάκιο των παικτών στην Αθήνα με την εύρεση ωρών και χώρου προπόνησης

Εν τω μεταξύ το κλιμάκιο των αθλητών που εδρεύει στην Αθήνα και αποτελείται από 7 αθλητές, αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες στην εύρεση "στέγης", προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τις επερχόμενες υποχρεώσεις της.

Το νέο που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι πως η ομάδα, με ενέργειες της, θα στείλει επιστολές σε διάφορα Κολυμβητήρια της πρωτεύουσας, προκειμένου να βρει κάποιο ή κάποια να την στεγάσουν για 3-4 ημέρες της εβδομάδας.

Τα προβλήματα χώρου στην Αθήνα είναι πολλά, καθώς πολλά από τα κολυμβητήρια είναι κλειστά(π.χ. Άγιος Κοσμάς, Καλαμάκι), και οι ομάδες "στριμώχνονται" στα εναπομείναντα. Μάλιστα το πρόβλημα υπάρχει περίπτωση να ενταθεί όσο περνάει ο καιρός, καθώς οι οφειλές για την θέρμανση τους είναι πολλές.

Περισσότερα νέα σε λίγες ημέρες
τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia