Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[9 Ιουλ 2011]

Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Δ’ Εθνικής Ανδρών

επιστροφή

Στους αγώνες του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Δ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστεί ο ΑΡΓΗΣ.
Συγκεκριμένα σε πείσμα αρκετών ´´φίλων´´ θα συμμετάσχει στις 15-17/7/2011 στον 2ο ΟΜΙΛΟ ΠΑΤΡΑΣ (κολυμβητήριο Πεπανός) όπου εκτός την ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ θα αγωνιστούν και οι ΝΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΟΠΑΘΑ ΠΑΤΡΩΝ, Π.Α.Ο. ΦΙΛΙΑΣ «1988», ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

Το Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, θα διεξαχθεί σε έξι (6) ομίλους
με το σύστημα POOL (ένας εναντίον όλων) σε δυο (2) φάσεις: Η ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ 15 - 16 - 17 / 7 / 11 και η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ 5 - 6 - 7 / 8 / 11. Μετά το τέλος της Προκριματικής Φάσης, όπου ισχύει η Ισοπαλία σε όλους τους αγώνες, προκρίνονται για την Τελική Φάση οι δυο (2) πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, σύνολο: δώδεκα (12) ομάδες. Στους αγώνες της Τελικής Φάσης οι εντός των δυο (2) ομίλων αγώνες, θα διεξαχθούν με το σύστημα POOL (ένας εναντίον όλων), ισχύει η Ισοπαλία, στους χιαστί αγώνες και στους αγώνες για την Τελική κατάταξη, θα πρέπει να υπάρχει νικητής (δηλ. δεν ισχύει η ισοπαλία). Η κλήρωση για την Τελική Φάση, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 / 7 / 11 και ώρα: 13:30 στα γραφεία της ΚΟΕ.
Για την Τελική Φάση θα συγκροτηθούν δυο (2) όμιλοι των έξι (6) ομάδων.
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Τελικής Φάσης, προάγονται στην ανώτερη κατηγορία για το «2012» οι τρεις (3) πρώτες ομάδες και η πρώτη ομάδα ανακηρύσσεται Πρωταθλήτρια για το «2011».

Παρά τα ανυπέρβλητα εμπόδια στην προετοιμασία, φέτος στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία για κάτι περισσότερο από μια απλή συμμετοχή στην Δ´ Εθνική. Έχει γίνει από την μεριά τους το καλύτερο δυνατό και υπάρχει πίστη στα παιδιά ότι όλοι μαζί θα καταφέρουν και να απολαύσουν τα παιχνίδια, αλλά και θα κάνουν το παραπάνω βήμα σε σχέση με πέρισυ.

 

 

 

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia