Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[1 Φεβ 2011]

Έγινε η κοπή της πίτας του κολυμβητικού.

επιστροφή

Η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του κολυμβητικού τμήματος του σωματείου, έγινε την ΚΥΡΙΑΚΗ 30 /1/2011 στις 11.00’ στο ξενοδοχείο REX.  

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του ΑΡΓΗ κος Αριστείδης Μακρόπουλος, ενώ την όμορφη και ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση επιμελήθηκε ο Έφορος κολύμβησης κος Γιάννης Καλαμαράς.

Παραβρέθηκαν επίσης οι προπονητές καθώς και περίπου 100 αθλητές και γονείς του τμήματος, οι οποίοι αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές, ενημερώθηκαν και συζήτησαν σχετικά για θέματα που τους αφορούν.

Το φλουρί βρήκε ο 13άχρονος κολυμβητής της Αγωνιστικής ομάδας Ηλίας Αθανασόπουλος, ο οποίος έχει πιάσει τα όρια και θα είναι και ο εκπρόσωπος του ΑΡΓΗ στους Χειμερινούς αγώνες Νότιας Ελλάδας

Στην ίδια εκδήλωση έγιναν μέσα σε ένα ενθουσιώδες κλίμα και οι βραβεύσεις των αθλητών του σωματείου οι οποίοι διακρίθηκαν στην Κλασσική κολύμβηση κατά την αγωνιστική περίοδο 2009-10, κατακτώντας μετάλλια στους Χειμερινούς και Θερινούς αγώνες της Περιφέρεις Πελοποννήσου και Νοτίων Ιονίων Νήσων.

Απονεμήθηκαν αναμνηστικά-τιμητικά μετάλλια και διπλώματα στους Η. Αθανασόπουλο, Δ. Αντωνόπουλο, Α. Κυβέλου, Γ. Μπούνα, Π. Μπούνα,  Κ. Μακρή, Π. Δρούγα, Ι. Καμαρινού, Ι. Φίσκιλη, Α. Αβραμόπουλο, Ι. Κουτέλα Α. Τσιμπίδη, Α. Αθανασοπούλου, Κ. Ανδρούτσου, Ε. Μπράττου .

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia