Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[22 Ιαν 2008]

6ος στο Χειμερινό Σχίνιαθλο ο Αλέξης Χριστοδούλου

επιστροφή

Την 6η θέση κατέλαβε ανάμεσα σε 55 αθλητές ο Αλέξης Χριστοδούλου, αθλητής τριάθλου του Άργη Καλαμάτας, και τεχνικός υπεύθυνος στο τμήμα τριάθλου του Άργη, στο χειμερινό Σχίνιαθλο που διεξήχθη την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στον Σχινιά της Αττικής. Ο αγώνας ήταν ο πρώτος αυτής της αγωνιστικής περιόδου, και ήταν ένα δίαθλο μικρών αποστάσεων, με 5 χλμ τρέξιμο, 20 χλμ ποδηλασία και 5 χλμ τρέξιμο.

Ο αγώνας αποτελούσε για τον Αλέξη Χριστοδούλου, όπως και για τους περισσότερους αθλητές που συμμετείχαν, ένα τεστ για την πρόοδο της προπόνησής του, στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τον διεθνή αγώνα Ironman τριάθλου (3,8 χλμ κολύμβηση - 180 χλμ ποδηλασία - 42 χλμ τρέξιμο) που θα συμμετάσχει στις 22 ιουνίου στη Νίκαια της Γαλλίας.

Τα συμπεράσματα από τη συμμετοχή του ήτν πολύ θετικά, αφού επετεύχθησαν οι στόχοι που είχαν τεθεί και όπως φαίνεται η φάση της βασικής του προετοιμασίας που έληγε με αυτόν τον αγώνα πήγε όπως έπρεπε.

Επόμενη φάση στην προετοιμασία είναι πλέον οι περισσότερο έντονες και αγωνιστικές προπονήσεις, με στόχο την κορύφωση τον Μάϊο.

Να σημειωθεί ότι εδώ και λίγους μήνες έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του τμήμα τριάθλου στον Άργη Καλαμάτας, όπου μπορούν να απευθυνθούν όσοι αθλητές θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αυτό το δημοφιλές αλλά απαιτητικό άθλημα.
τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia