Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[22 Απρ 2010]

Θετικά τα συμπεράσματα του Διεθνούς Τουρνουά Υδατοσφαίρισης.

επιστροφή

Θετικά ήταν για τον προπονητή του ΑΡΓΗ κο Έξαρχο Μουσελίμη τα συμπεράσματα από τη συμμετοχή της ομάδας Ανδρών του ΑΡΓΗ στο Διεθνές τουρνουά Υδατοσφαίρισης που έγινε στο Χαϊδάρι, με διοργανωτή την ΑΕ Χαϊδαρίου και συμμετέχοντες εκτός από τον ΑΡΓΗ την Εθνική Ανδρών του Καζακστάν και την Τρίαινα Βούλας.

Μπορεί να μην κατάφερε να σημειώσει θετικό αποτέλεσμα αλλά με δεδομένη την έλλειψη προπονήσεων, η οποία ήταν όπως αποδείχθηκε καταλυτικός παράγοντας στην διαμόρφωση των αποτελεσμάτων, ο ΑΡΓΗΣ κατά διαστήματα έπαιξε καλά με αντιπάλους που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην Δ΄ Εθνική. Με αντίπαλο την Εθνική ομάδα του Καζακστάν οι αθλητές του ΑΡΓΗ προσπάθησαν να κοντράρουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης και αντιμετωπίζοντάς τους απέκτησαν σπουδαίες παραστάσεις.

Ο Έξαρχος Μουσελίμης εντόπισε τα σημεία στα οποία υστερεί η ομάδα σαν σύνολο αλλά και οι παίχτες ατομικά και ήδη εν όψει και της συμμετοχής στο επόμενο φιλικό Τουρνουά έχει καταστρώσει τα σχέδιά του για την βελτίωση τους. Όμως η μονόωρη προπόνηση δεν είναι αρκετή για την βελτίωση και της φυσικής κατάστασης αλλά και της ατομικής τεχνικής και της ομαδικής τακτικής.

Όλοι στον ΑΡΓΗ ελπίζουν ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο στο θέμα αυτό και η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στο Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής που θα γίνει στα τέλη Ιουλίου, ενώ προγραμματίζεται η διοργάνωση του πρώτου Τουρνουά του ΑΡΓΗ στις 21-22 Μαϊου στην Καλαμάτα.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα του ΑΡΓΗ στο Τουρνουά του Χαϊδαρίου είναι τα παρακάτω:

ΤΡΙΑΙΝΑ ΒΟΥΛΑΣ - ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ 8 - 5 (Πετρόπουλος Κ. 2, Μπίτσας Γ. 1., Τσώνης Α. 1, Ιατρόπουλος Μ. 1)

ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ 6 - 3 (Αντωνόπουλος Β. 1, Πετρόπουλος Κ. 1, Τσώνης Α. 1

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ - ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ 5 - 1 (Μακρέας Γ. 1)

Η σύνθεση του ΑΡΓΗ (Προπονητής ΕΞΑΡΧΟΣ ΜΟΥΣΕΛΙΜΗΣ)

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΜΠΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΣΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΑΚΡΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΝΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

 

 

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia