Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[14 Απρ 2010]

Σε Διεθνές Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης ο ΑΡΓΗΣ

επιστροφή

Σε Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης  που διοργανώνει στην Αθήνα το Χαϊδάρι από 15 έως και 17 Απριλίου θα συμμετάσχει η Ανδρική ομάδα του ΑΡΓΗ, με αντίπαλους την Εθνική ομάδα Ανδρών του Καζακστάν, την ΑΕ Χαιδαρίου, τον Αρίωνα Γλυφαδας και την Τρίαινα Βούλας.

Θα είναι η πρώτη συμμετοχή του ΑΡΓΗ σε αγώνες Υδατοσφαίρισης και μάλιστα σε Διεθνές Τουρνουά και θα γίνει στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την συμμετοιχή της στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Φυσικά ακόμα είναι νωρίς για τον προπονητή της ομάδας κο Έξαρχο Μουσελίμη να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα από το Τουρνουά του Χαϊδαρίου, αφού η προετοιμασία τη ομάδας, λόγω των ελάχιστων ωρών προπόνησης που έχει στην διάθεσή της στην πισίνα της πόλης μας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι. Όμως υπάρχει αισιοδοξία για καλύτερες συνθήκες προπόνησης, αφού στα θετικά είναι η υπόσχεση του κου Πρόεδρου του Α.Φ. ότι 2 μήνες πριν το πρωτάθλημα θα παραχωρήσει στον ΑΡΓΗ περισσότερες ώρες.

Το γεγονός ότι ο ΑΡΓΗΣ θα αντιμετωπίσει σε Διεθνή αγώνα την Εθνική ομάδα του Καζακστάν, η οποία βρίσκεται στη χώρα μας και προπονείται στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου δείχνει ότι το τμήμα της Υδατοσφαίρισης έχει γίνει αποδεκτό και χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από πολλές ομάδες ιδιαίτερα της Αθήνας και ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με αυτές, ιδίως με το Χαϊδάρι στο οποίο αγωνιζόταν πριν 5 χρόνια ο τραυματισμένος αθλητής του ΑΡΓΗ Βασίλης Αντωνόπουλος, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί προς το παρόν κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Το πρόγραμμα των αγώνων του ΑΡΓΗ στο Τουρνουά του Χαϊδαρίου το οποίο έχει συμφωνηθεί να επαναλαμβάνεται κάθε 3η ή 4η εβδομάδα είναι το εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/4/2010 ΩΡΑ 12.30 ΤΡΙΑΙΝΑ ΒΟΥΛΑΣ - ΑΡΓΗΣ ( 2 ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/4/2010 ΩΡΑ 13.00 ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - ΑΡΓΗΣ (2 ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/4/2010 ΩΡΑ 15.00 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ - ΑΡΓΗΣ (1 ΤΡΙΑΝΤΑΛΕΠΤΟ)

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia