Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[21 Ιαν 2008]

Δύο πρωτιές η Β. Τσακάκου, μία δεύτερη η Μ. Λάμπρου.

επιστροφή

Στην ημερίδα ορίων πρόκρισης για τους Χειμερινούς αγώνες Τεχνικής κολύμβησης, η οποία έγινε την Κυριακή 20 Ιανουρίου 2008 στον Πειραιά, συμμετείχε για μια ακόμα φορά με  ελλείψεις ο ΑΡΓΗΣ Καλαμάτας. Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τον ΑΡΓΗ ήταν πάλι η Βάσω Τσακάκου η οποία στην κατηγορία των Γυναικών κατέκτησε 2 πρώτες θέσεις, ενώ δεύτερη θέση στην ίδια κατηγορία κατέκτησε η Μαρία Λάμπρου.   

 
Συγκεκριμένα η Βάσω Τσακάκου ήταν 1η στα 50 μ. επιφάνειας με επίδοση 21´´31, πρώτη στα 100 μ. επιφάνειας με επίδοση 46´´45  Στην κατηγορία επίσης των Γυναικών η Μαρία Λάμπρου αν και δεν ακολουθεί κανένα προπονητικό πρόγραμμα, αφού είναι φοιτήτρια στην Αθήνα, αγωνίστηκε απροπόνητη και ήταν δεύτερη στα 50 μ. άπνοης με επίδοση 19´´99. 
Στην ημερίδα συμμετείχε με την ομάδα των Δελφινιών Περιστερίου και η Τασία Τσακάκου, στην οποία μεταγράφηκε για την φετινή αγωνιστική περίοδο με υποσχετική επιστολή πραγματοποιώντας ίκανοποιητική εμφάνιση.

Τα αποτελέσματα των κολυμβητών του ΑΡΓΗ ήταν κατά τον προπονητή τους κο Άρι Μακρόπουλο αναμενόμενα, αφού βρίσκονται σε μια κοπιαστική προπονητική περίοδο κατά την οποία ο στόχος της συμμετοχής τους στην ημερίδα αποσκοπούσε στην αξιολόγηση του προπονητικού προγράμματος.

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia