Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[18 Ιαν 2010]

Η κοπή της πίτας μας.

επιστροφή

Με πολύ μεγάλη προσέλευση παιδιών και γονέων και με την παρουσία μελών του ΔΣ και των προπονητών Ν. Λυμπέρη, Κ. Σαρρή, Ε. Δαμάσκου και Β. Δημοπούλου έγινε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου η γιορτή της κοπής της πίτας του κολυμβητικού τμήματος και οι βραβεύσεις των διακριθέντων αθλητών της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση την επιμελήθηκε και την έφερε εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Έφορος κολύμβησης κος Γιάννης Καλαμαράς. Στην εκδήλωση η οποία έγινε στο κέντρο ΄΄Δρούγας΄΄ έδωσαν το παρόν και οι κ.κ Παναγιώτης Τσιμόγιαννης Πρόεδρος του ΟΠΑΝΑ Μεσσηνίας και Γιάννης Ηλιόπουλος Πρόεδρος του ΑΦ του Δήμου, με τον κο Τσιμόγιαννη να αναγνωρίζει την προσφορά του σωματείου στην κολύμβηση και θέλοντας να συμμετέχει και αυτός στην αξιέπαινη προφορά του ΑΡΓΗ στην αθλούμενη νεολαία, μετά από σχετική συζήτηση αποδέχεται την πρόταση του κου Μακρόπουλου και αποφασίζεται από κοινού η διεξαγωγή σε ετήσια βάση Κολυμβητικών αγώνων στην Καλαμάτα οι οποίοι θα είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του πρόωρα αδικοχαμένου Πρόεδρου του ΑΡΓΗ Χρήστου Σαρρή.

Ο Πρόεδρος του ΑΡΓΗ κος Άρις Μακρόπουλος έκοψε την πίτα, η οποία ήταν προσφορά της αρτοποιείας ΦΡΑΓΓΕΑ, ενώ το φλουρί βρήκε για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο η οικογένεια του κολυμβητή Γιάννη Βαλσαμάκη και συγκεκριμένα η μητέρα του, κερδίζοντας δύο μήνες δωρεάν εισφορά και για τα δύο παιδιά της. Στη συνέχεια από τους κους Τσιμόγιαννη, Ηλιόπουλο και Μακρόπουλο βραβεύτηκαν οι αθλητές:

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Νικολιτσέα Γ, Λουκαρέα Σ, Αντωνόπουλος Θ, Γιαννακόπουλος Κ, Δρακόπουλος Σ, Βαλσαμάκης Ι, Τσιμπίδη Α, Ανδρούτσου Κ, Μπράττου Ε, Αθανασοπούλου Α, Κουτέλα Ι, Αβραμόπουλος Α, Φίσκιλης Ι.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ: Ανδρούτσου Δ, Κυβέλος Α, Καρούτας Σ, Λιακόπουλος Κ.

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Λιακόπουλος Κ, Μπούνας Π,  Λουκαρέας Π, Δρακόπουλος Ν, Τσιμπίδη Ε, Αντωνόπουλος Δ, Αθανασόπουλος Η, Μακρής Κ, Μπούνας Ι, Καμαρινού Ι,

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Μητροπούλου Κ, Μασούρα Θ, Σπυρόπουλος Β, Μητροπούλου Σ, Κυβέλου Α, Κάππος Π, Λιακοπούλου Ε, Κάππου Α.

Στη συνέχεια ακολούθησε φαγητό και γλέντι με ζωντανή μουσική, με τα παιδιά αλλά και τους γονείς, προπονητές και παράγοντες να  χορεύουν και να διασκεδάζουν μέχρι τα μεσάνυχτα.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο ΑΡΓΗΣ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους Χορηγούς του που είναι:

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΛΑΠΑΝΤΑ (ΓΙΑΝΝΑ ΑΛΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΟΥΤΑΣ- ΜΑΡΙΑ ΑΛΑΠΑΝΤΑ)

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΝΙΑΤΙS TOURS (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ)

ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΠΟΡΤΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ)

ΑΛΩΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΗΣ)

 

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia