Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[11 Δεκ 2009]

e- επικοινωνία για αθλητές και γονείς του ΑΡΓΗ

επιστροφή

Εναν νέο τρόπο επικοινωνίας-ηλεκτρονικό- θα δοκιμάσουμε να εγκαινιάσουμε, στό πλαίσιο της πληρέστερης ενημέρωσης του κοινού του ΑΡΓΗ.

Συγκεκριμένα, επειδή ο επικεφαλής τεχνικός μας κ. Ν. Λυμπέρης έχει και φέτος την ´´έδρα´´ του μακριά από τον Νομό μας και συγκεκριμένα στό Γυμνάσιο Ιτέας, στην Φωκίδα και επειδή ο ίδιος αλλά και ο ΑΡΓΗΣ κρίνουν ότι αυτή η επικοινωνία θα είναι επικοκοδομητική, αποφασίστηκε να σας δοθεί το προσωπικό του e-mail.

" Θα χαρώ να απαντώ σε αθλητές-τριες του ΑΡΓΗ σε απορίες που έχουν να κάνουν με τόν χώρο της κολύμβησης, αλλά και της εκπαίδευσης γενικότερα( ως καθηγητής Φυσ. Αγωγής, προπονητής κολύμβησης), σε Τεχνικά θέματα- γιά τα οποία μπορούν βεβαίως να τούς ενημερώνουν και οι υπόλοιποι προπονητές του ΑΡΓΗ- αλλά και σε ερωτήσεις των γονέων και κηδεμόνων του ΑΡΓΗ, έτσι ώστε να απασχολούνται όσο το δυνατόν λιγότερο οι προπονητές μας από το έργο τους στόν χώρο της πισίνας.Θα απαντώ ΜΟΝΟ σε επώνυμα e-mails, παρακαλώ όμως να είσθε υπομονετικοί, γιατί η προσβασή μου στό διαδίκτυο εδώ στην  Ιτέα γίνεται μόνο μέσω τών υπολογιστών του Γυμνασίου και η πρόσβασή μου δέν είναι καθημερινή σε αυτούς λόγω φόρτου εργασίας. Το προσωπικό μου mail: niklibrt@vodafone.net.gr                   Ν.Λυμπέρης"

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia