Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[11 Ιαν 2008]

Φιλοξενία Αθλ. Σωματείων στη Δημοτική μας πισίνα

επιστροφή

Για διάστημα 5 ημερών ο Α.Ο.Παλαιού Φαλήρου φιλοξενήθηκε στο κολ/ριο της πόλης μας, ολοκληρώνοντας ενα πρόγραμμα 9 προπονήσεων. Το μοναδικό παράπονο αφορούσε στη θερμοκρασία της πισίνας, πράγμα το οποίο οι υπεύθυνοι διόρθωσαν αμέσως μόλις ο έφορος του ΑΟΠΦ παραπονέθηκε. Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο ΑΟΠΦ διέμεινε σε ξενοδοχείο κοντά στην παραλία, την ξηρή του προπόνηση έκανε σε κοντινό γυμναστήριο και ότι η αποστολή του ήταν 32 άτομα.
Στο ίδιο μοτίβο, το Πάσχα που μας πέρασε, φιλοξενήθηκε η κολυμβητική ομάδα του Ποσειδώνα Ιλισίων (πολυπληθέστερη αυτή και για πιο πολλές ημέρες), διαμένοντας σε ξενοδοχείο λίγο έξω από την πόλη. Η ομάδα του ΑΟΠΦ είχε φιλοξενηθεί πάλι το Πάσχα του 2005 για προετοιμασία στην πισίνα μας, διαμένοντας για διάστημα 5 ημερών σε ξενοδοχείο της παραλίας, με αποστολή 30 ατόμων.
Ολοι οι παραπάνω, το μόνο που ζητούσαν (προκειμένου να μην κάνουν χρήση εναλλακτικών προορισμών), ήταν κανονική θερμοκρασία στη δεξαμενή, ώστε να προπονηθούν δίχως προβλήματα.
Νομίζουμε ότι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για την εικόνα αλλά και για την ευμάρεια της πόλης μας, είναι να τους το προσφέρουμε (μαζί με αυτούς και στους Δημότες), μένοντας μακριά από αγκυλώσεις του παρελθόντος.
τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia