Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[30 Οκτ 2009]

Επιστολή του τμήματος Υδατοσφαίρισης στον Αθλητικό Φορέα.

επιστροφή

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας έστειλε το τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΑΡΓΗ Καλαμάτας ζητώντας του να του δώσει ώρες και χώρο για να προπονηθεί η ομάδα Ανδρών που θα αγωνιστεί στην Δ΄ Εθνική αλλά  παράλληλα να μπορέσει να λειτουργήσει και τμήματα υποδομής.

Η επιστολή μεταξύ των άλλων αναφέρει: 

<Η πρόσφατα διαμορφωθείσα χρονική διάρκεια των προπονήσεων (21.00΄- 21.45΄παρά τις αρχικές προφορικές σας διαβεβαιώσεις για μεγαλύτερη χρονική τους διάρκεια), 2 φορές την εβδομάδα, είναι επιεικώς ανεπαρκής για ομάδα Ανδρών η οποία θα αγωνιστεί με πρωταγωνιστικό στόχο στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Αντίθετα, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά, έχετε παραχωρήσει καθημερινά προπονήσεις 19.00΄-21.00΄ όχι σε ομάδα ηλικίας Ανδρών αλλά κυρίως σε μικρά παιδιά, ακόμα και κάτω των 10 ετών!!! η πλειοψηφία των οποίων όχι μόνο δεν παίζει Πόλο αλλά μαθαίνει κολύμπι!!! Επιπλέον η έναρξη των προπονήσεών μας τις περισσότερες φορές καθυστερεί, ενώ η αποχώρηση επισπεύδεται, περιορίζοντας περισσότερο τον χρόνο της προπόνησης και μοιραία κάποιες φορές γίνεται αφορμή για δυσάρεστες καταστάσεις.
Αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει, σας λέμε ότι οι ισχύουσες αποφάσεις σας μας στερούν την δυνατότητα σωστής προπόνησης αλλά και την δημιουργία υποδομής και μας αναγκάζουν πλέον να φωνάξουμε ότι είμαστε ομάδα της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και όχι άλλης πόλης και αυτήν θα εκπροσωπήσουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.
Για να υλοποιήσουμε δε τον προγραμματισμό μας σας ζητάμε να μας παραχωρήσετε καθημερινά 19.00΄-21.30΄ το μισό κολυμβητήριο, όπως γίνεται σε όλα τα κολυμβητήρια της Ελλάδας, όταν υπάρχουν 2 ομάδες.
Αφού περιμέναμε περίπου 2 μήνες για να δούμε και να εκτιμήσουμε τις προθέσεις σας, πιστεύουμε ότι δικαιούμαστε πλέον να σας πούμε ότι αν το τμήμα Υδατοσφαίρισης συνεχίσει να μην έχει από εσάς την αντιμετώπιση που δικαιούται, είμαστε έτοιμοι να την διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο. >

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia