Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[30 Οκτ 2009]

Έντονη δυσαρέσκεια στον ΑΡΓΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

επιστροφή

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στις τάξεις του ΑΡΓΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ καθώς με προβλήματα συνεχίζεται η Χειμερινή προετοιμασία της Αγωνιστικής, Προαγωνιστικής καθώς και του τμήματος Επιλέκτων του κολυμβητικού τμήματος του Σωματείου μας, εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Δεκεμβρίου.

Οι προπονητές είναι ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και την προσέλευση των μικρών μας αθλητών-τριών. Είναι τόσο μεγάλη η διάθεση αυτών των αθλητών-τριών, αλλά και των γονιών τους που τους στηρίζουν, για άθληση, που βοηθά και τους προπονητές τους να ανταπεξέρχονται στίς αντιξοότητες που συναντούν στό χώρο πρoπόνησης. Αντιξοότητες που έχουν να κάνουν με χρόνια προβλήματα του κολυμβητηρίου της πόλης μας, τα οποία δεν είναι ικανός να λύσει ο Αθλητικός Φορέας, όπως το επικίνδυνο για τραυματισμούς  ΜΟΝΙΜΩΣ κρύο νερό της πισίνας (24-25 βαθμούς!), τα κατ΄ ευφημισμό αποδυτήρια που χρήζουν αναβάθμισης μετά από 30 χρόνια κλπ.

Σε αυτά ήλθε πρόσφατα να προστεθεί και η ΠΛΗΡΗΣ ανατροπή του προπονητικού πλάνου της ομάδας μας, εξ αιτίας της υπαναχώρησης του Πρόεδρου του Δ.Σ. του Α. Φ. του Δήμου Καλαμάτας από τη δέσμευση που είχε δώσει στην συνάντησή του με τους Προέδρους των κολυμβητικών σωματείων της πόλης μας στις αρχές Σεπτεμβρίου , για διατήρηση του από 15ετίας υπάρχοντος τρόπου κατανομής των διαδρομών του κολυμβητηρίου μας.  Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΑΡΓΗΣ όταν δεν τις χρειαζόταν πάντα παραχωρούσε διαδρομές στα Καλαματιανά αλλά και σε άλλα σωματεία όταν αυτά τις είχαν ανάγκη,  γεγονός που γνωρίζει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Φ. του Δήμου. Είναι φυσικό λοιπόν στον ΑΡΓΗ να μη μπορούν να κατανοήσουν  τι οδήγησε τον Πρόεδρο του Αθλητικού Φορέα σε αυτήν την υπαναχώρηση.

Η ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ Καλαμάτας, σεβόμενη την ιστορία της καθώς και τον λόγο της δημιουργίας της, στέκεται πάντα αρωγός προς τους αθλούμενους της πόλης μας και διευκολύνει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.  Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι η ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ Καλαμάτας πάντα διευκόλυνε τον Α.Φ. κάνοντας δωρεάν προγράμματα κολύμβησης ενηλίκων όταν δεν έκανε αυτός και πρόσφατα διεκόλυνε τον Πρόεδρο του Α.Φ. τον περασμένο χειμώνα, όταν μετά από παράκλησή του μόνο ο ΑΡΓΗΣ παραχώρησε από τις διαδρομές του μία (1) διαδρομή και έναν (1) προπονητή, τρείς (3) φορές την εβδομάδα για να διατηρήσει ο Δήμος το πρόγραμμα ´´Αθλητισμός για όλους´´ στην πισίνα.

Το τμήμα Κολύμβησης της ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ Καλαμάτας, έχοντας επιδείξει ήθος και σημαντικό έργο στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, δεν ζήτησε ποτέ και oύτε και τώρα ζητά από κανέναν να μεροληπτήσει υπέρ του. Ζητά όμως δικαιοσύνη, ζητά να μην μπαίνουν εμπόδια στην προσπάθεια ανάπτυξής του, έτσι ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά και να προσφέρει κάθε χρόνο πολλά περισσότερα στους αθλούμενους συμπολίτες που ανήκουν στην δύναμή του.

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia