Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[13 Σεπ 2009]

Συνεχίζονται οι προπονήσεις Κολύμβησης - Υδατοσφαίρισης.

επιστροφή

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας τα τμήματα Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης του ΑΡΓΗ Καλαμάτας.

Στην Κολύμβηση είναι σε πλήρη εξέλιξη τα τμήματα κολυμβητικής εκμάθησης αρχαρίων σε μικρή και μεγάλη πισίνα ενώ και οι ομάδες Επιλέκτων, Προαγωνιστική και Αγωνιστική έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε κανονικούς προπονητικούς ρυθμούς, αφήνοντας ικανοποιημένους τους προπονητές και τον Έφορο του τμήματος.

Στην Υδατοσφαίριση το Σάββατο το μεσημέρι έγινε το πρώτο οικογενειακό διπλό, στο οποίο έδωσαν το παρόν 15 αθλητές του τμήματος Ανδρών, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Έφορο και τον Προπονητή της ομάδας. Ακόμα ετοιμάζονται οι υποδομές προκειμένου να λειτουργήσουν και οι μικρότερες αναπτυξιακές ομάδες, γεγονός όμως που φαντάζει πολύ δύσκολο, αφού οι ώρες των προπονήσεων είναι απαγορευτικές για την συμμετοχή των παιδιών σε αυτές. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι παρά την Πανελλήνια πρωτοτυπία να δωθούν ώρες προπόνησης το μεσημέρι 2.30 - 4.00 και μόνο μία ώρα το βράδυ της Δευτέρας, οι πολίστες της Αντρικής ομάδας του ΑΡΓΗ δίνουν το παρόν καθημερινά τα βράδια στο Δημοτικό Στάδιο της Παραλίας, τρέχοντας και κάνοντας Γυμναστική.

Όσον αφορά τον μεταγραφικό τομέα δεν παραχωρήθηκε από τον ΝΟ Καλαμάτας στους Καλαματιανούς παροπλισμένους αθλητές καμμία από τις ελεύθερες μεταγραφές που τις ζήτησαν για να μεταγραφούν και να αγωνιστούν στον ΑΡΓΗ. Είναι ένα γεγονός που ο ΑΡΓΗΣ δεν θέλει να το σχολιάσει, αλλά πιστεύει ότι δίνει την αφορμή σε όσους ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό να αξιολογήσουν πολλά πράγματα για τα σωματεία της πόλης μας. Έτσι παρά την αρχική θέλησή τους, όλοι οι αθλητές για να ικανοποιήσουν την αγάπη τους προς το άθλημα του πόλο θα χρησιμοποιήσουν αναγκαστικά την δυνατότητα της μεταγραφής τους στον ΑΡΓΗ, χωρίς την συγκατάθεση του ΝΟ Καλαμάτας, επικαλούμενοι την δεδομένη αγωνιστική τους απραξία.

Τέλος και για τα δύο τμήματα του ΑΡΓΗ έχουν ξεκινήσει από τους Εφόρους ενέργειες προκειμένου να αποκτηθούν τα απαιτούμενα υλικά προπόνησης αλλά και ο απαραίτητος ρουχισμός για την ομοιόμορφη ένδυση των ομάδων του ΑΡΓΗ.

 

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia