Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


[2 Σεπ 2009]

Ξεκίνησε τις προπονήσεις η Υδατοσφαίριση.

επιστροφή

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε και επίσημα να λειτουργεί το νεοσύστατο τμήμα Υδατοσφαίρισης (πόλο) του ΑΡΓΗ Καλαμάτας με την πρώτη προπόνηση της Αντρικής ομάδας στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

Παρουσία του Πρόεδρου του ΑΡΓΗ κου Άρι Μακρόπουλου και άλλων εξωδιοικητικών παραγόντων έγινε το βράδυ της ίδιας ημέρας στο Δημοτικό Στάδιο της Παραλίας η γνωριμία των αθλητών με τον Προπονητή της ομάδας κο Νίκο Γραμματικό και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση, η οποία ήταν αφιερωμένη κυρίως στην πιστοποίηση της υπάρχουσας φυσικής κατάστασής τους.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα στο Δημοτικό Στάδιο με σκοπό την βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης. Από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου που αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία της πισίνας η ομάδα του ΑΡΓΗ θα κάνει προπονήσεις και στο νερό, σε ημέρες και ώρες που θα γνωστοποιηθούν εντός των ημερών από τον Α.Φ. του Δήμου Καλαμάτας. Ολοι στον ΑΡΓΗ ελπίζουν ότι οι ώρες που θα τους παραχωρηθούν θα τους δώσουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν τα τμήματα υποδομών που έχουν σχεδιάσει αλλά και την Αντρική ομάδα, αφού χώρος στο Δημοτικό κολυμβητήριο υπάρχει για να προπονούνται ταυτόχρονα οι δύο ομάδες της πόλης, αναλογιζόμενοι ότι σε άλλα κολυμβητήρια προπονούνται ταυτόχρονα και χωρίς προβλήματα 3 -4 ομάδες

Εντός των προσεχών ημερών θα γίνει και νέα συνάντηση παραγόντων φίλων και προπονητών της ομάδας προκειμένου να οριοθετηθούν οι στόχοι της για την φετινή χρονιά, ενώ αξίζει να τονιστεί ιδιαίτερα ότι με την γνωστοποίηση της δημιουργίας της ομάδας ήδη υπάρχουν προτάσεις από Αθηναϊκά σωματεία για φιλικά παιχνίδια, για κοινές προπονήσεις και συμμετοχή σε φιλικά τουρνουά.

Ο ΑΡΓΗΣ με την προσήλωσή του στα αθλητικά ιδεώδη και με την αξιόλογη πορεία του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, έχει ήδη κερδίσει την εκτίμηση αρκετών ενεργών και διακεκριμένων Καλαματιανών αθλητών αλλά και φίλων και παραγόντων της Υδατοσφαίρισης, οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν στο χτίσιμο ενός τμήματος με προοπτικές ανάπτυξης αλλά και διακρίσεων,

Έχει ξεκινήσει η περίοδος των μεταγραφών, η οποία θα λήξει στις 15 Σεπτεμβρίου και ήδη έχουν γίνει οι δύο πρώτες μεταγραφές των Δημήτρη Μακρή και Παναγιώτη Πράσινου από τον ΝΟ Καλαμάτας, ενώ μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου αναμένεται και άλλοι αθλητές οι οποίοι έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να αγωνιστούν στον ΑΡΓΗ να μεταγραφούν στην καινούρια ομάδα Υδατοσφαίρισης της πόλης μας, η οποία θα αγωνιστεί στην Δ΄ Εθνική Ανδρών ενώ παράλληλα θα επιδιώξει να συμμμετάσχει και σε όλα τα πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών της ΚΟΕ.. 

Για την ιστορία στην πρώτη προπόνηση του ΑΡΓΗ έδωσαν το παρόν οι αθλητές: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΤΣΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΣΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΑΝΕΛΛΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ.

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia